Vad är microcement i Stockholm?

Om du går i tankarna på att implementera microcement i din bostad i Stockholm vill du troligtvis veta mer om själva materialet. Faktum är att microcement är ett material med många användningsområden och eftersträvade egenskaper. Det har blivit allt vanligare att lägga microcement i sina bostäder i Stockholm, exempelvis på golv, i våtrum och på köksbänkar.

Vad består microcement av?

Microcement består av cement, tillsatser, vattenbaserade hartser och mineralpigment. Det skapar ett väldigt lätthanterat, lätt och mångsidigt material som tål fukt. Ett vanligt användningsområde för microcement är på nybyggnationer i Stockholm, som ett alternativ till betonggolv. Det är även vanligt förekommande i badrum och på bänkskivor. Ytan blir tålig, är lätt att rengöra och helt skarvlös. Med Smart microcement stockholm kan man få en väldigt slät och fin yta eller en grövre yta, helt beroende på hur materialet blandas och appliceras. Det går även att blanda i färgpigment i microcementen för att få cement i olika färger samt att använda olika ytbehandlingsmedel för att få olika intryck. Trots att microcement ger ett rustikt och industriellt utseende går det alltså att skapa ett väldigt personligt utseende genom att anpassa materialet. Du kan på så sätt få en väldigt unik yta som fortfarande är hållbar och tålig.

Anlita proffs för microcement Stockholm

Om du är intresserad av att lägga microcement i din bostad i Stockholm bör du ta kontakt med ett företag med specialistkunskap kring just detta. Arbetet kräver expertis för att uppnå ett perfekt och professionellt resultat. Genom att anlita hantverkare som vet hur de ska hantera microcement kan du vara säker på att du får ut det mesta av materialet. Det är särskilt viktigt om du vill lägga microcement i våtrum, eftersom det är viktigt att ytan blir helt tät för att hålla sig fuktresistent.

Vad är microcement i Stockholm?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen